Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Google maps

Zopim chat

Sendgrid

Facebook like i podijeli

Facebook gumb share

Google+

Twitter

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Početna Proizvodi Dodatna oprema Bluetooth slušalice Xiaomi Redmi Buds 5 sky blue

Xiaomi Redmi Buds 5 plave TWS Bluetooth slušalice - ANC tehnologija s trostrukim načinom rada i maksimalnom dubinom od 46 dB
Bluetooth 5.3 - 3 ANC načina - 3 načina prozirnosti - drajver od 12,4 mm - Dijafragma presvučena titanom - Do 40 sati potpune autonomije - Polu-in-ear dizajn - plava (sky blue)

Redmi Buds 5 su Xiaomi bežične slušalice s Bluetooth 5.3 vezom i velikom dinamičkom drajverom od 12,4 mm. Oni integriraju aktivno poništavanje buke s trostrukim načinom rada i maksimalnom dubinom od 46 dB, kao i trostrukim načinom prozirnosti. Autonomija im je do 40 sati i imaju brzo punjenje. Sve to umotano u udoban i lagan crni polu-in-ear dizajn.

ANC tehnologija s dubinom od 46 dB
Za početak, Xiaomi Redmi Buds 5 uključuje naprednu tehnologiju za aktivno poništavanje buke s dubinom do 46 dB, čime se smanjuje do 99,5% ambijentalnog zvuka. Čujte samo ono što stvarno želite čuti, čak i na najglasnijim mjestima!

Ali tu nije kraj: slušalice Redmi Buds 5 imaju 3 ANC načina, tako da je poništavanje više ili manje duboko ovisno o tome gdje se nalazite. Također imaju genijalan algoritam za smanjenje zvuka vjetra dok trčite ili hodate vani.

Uključuju li Bluetooth slušalice Redmi Buds transparentnost?
Također možete odabrati jedan od 3 načina transparentnosti ako želite. Ovi načini ne samo da mogu blokirati buku, već ćete također moći ostati svjesni onoga što se događa oko vas.

Omogućuju čak i razgovore bez skidanja slušalica s ušiju, budući da Xiaomi Redmi Buds 5 hvataju glas vašeg sugovornika ili suputnika i poboljšavaju ga kako bi frekvencije ostale jasne i razumljive.

Dinamički drajver od 12,4 mm
Dizajniran s neovisnom stražnjom jedinicom, Xiaomi Redmi Buds 5 jamče puni i trodimenzionalni zvuk. Sastoje se od velikog dinamičkog pokretača od 12,4 mm i membrane obložene titanom, odgovorne za pružanje preciznog i uravnoteženog zvuka na bilo kojoj razini glasnoće, sa snažnim basom i potpuno čistim visokim i srednjim frekvencijama.

Svom ovom luksuznom hardveru moramo dodati prilagodbu softvera od strane Golden Ears tima u Xiaomi Acoustic Labu. Na ovaj način su dostupne četiri opcije za efekte izjednačavanja zvuka tako da ih možete prilagoditi svojim preferencijama slušanja i svom omiljenom glazbenom stilu. .

Imaju li slušalice Xiaomi Redmi Buds 5 silikonske nastavke za uši?
Kao da to nije dovoljno, bežične slušalice Xiaomi Redmi Buds 5 imaju minimalistički izgled s ukrasnom metalnom trakom koja prolazi kroz središte tako da možete pokazati i lijep dodatak. Na ovoj traci nalaze se ultraosjetljive kontrole na dodir.

Iako se ne nagrađuje samo vizualna privlačnost, već i funkcionalnost. A, ovi Buds 4 imaju lagan i udoban polu-in-ear dizajn s izmjenjivim silikonskim olivama (dolaze u veličinama S, M i L), koji se prilagođavaju vašem ušnom kanalu za čvrsto i sigurno pristajanje.

Isto tako, njegova kutija za punjenje ima lagani i prenosivi dizajn inspiriran oblacima.

Potpuna autonomija do 40 sati
Naravno, ove Xiaomi Bluetooth slušalice dolaze pripremljene da vam daju najbolje od sebe tijekom dana, pružajući potpunu autonomiju do 40 sati* zahvaljujući dodatnim punjenjima kućišta. Međutim, ako je pred vama dugo putovanje i ni u jednom trenutku ne želite bez njih, ne brinite, jer jedno punjenje Redmi Buds 5 daje vam 10 sati* neprekidnog slušanja.

Sve to u kombinaciji sa snažnim brzim punjenjem, koje omogućuje još do 2 sata korištenja u samo 5 minuta.

*Vrijemena autonomije ovise o uvjetima korištenja, kao što su vrsta reproducirane datoteke, razina glasnoće, stabilnost veze itd. ANC onemogućen.
S koliko uređaja se Redmi Buds 5 mogu upariti odjednom?
Konačno, Redmi Buds 5 TWS slušalice kompatibilne su s Androidom i iOS-om, omogućujući vam da preuzmete mobilnu aplikaciju na svoj uređaj i prilagodite načine rada, vidite preostalu razinu baterije, aktivirate način rada protiv gubitka ili provjerite gdje su nalazi se .

Osim toga, novi Bluetooth 5.3 protokol pruža još nižu latenciju od verzije 5.2 Redmi Buds 4, tako da su zvuk i slika uvijek sinkronizirani. Njegova značajka dvostrukog povezivanja omogućuje vam povezivanje s dva uređaja u isto vrijeme i prebacivanje zvuka čak i između iOS-a i Androida bez potrebe za uparivanjem i odspajanjem.

Xiaomi Redmi Buds 5 tehničke specifikacije:
Opći parametri
Marka: Xiaomi
Model: Redmi Buds 5 (BHR7627GL)
Vrsta: TWS (pravi bežični)
Dizajn: In-Ear
tehnički parametri
Bluetooth verzija: 5.3
Bluetooth efektivna udaljenost: 10 metara
Podržani Bluetooth protokoli: BLE/HFP/A2DP/AVRCP
Impedancija zvučnika: 32 Ohm
Baterija
Trajanje baterije (ANC isključen): 10 sati (ovisi o uvjetima reprodukcije, poput glasnoće ili vrste datoteke)
Ukupno trajanje baterije (ANC isključen): 40 sati (ovisi o uvjetima reprodukcije, poput glasnoće ili vrste datoteke)
Trajanje baterije (aktiviran ANC): 8 sati (ovisi o uvjetima reprodukcije, poput glasnoće ili vrste datoteke)
Ukupno trajanje baterije (aktiviran ANC): 30 sati (ovisi o uvjetima reprodukcije, poput glasnoće ili vrste datoteke)
Način punjenja: USB tip C
Ulaz za punjenje baterije slušalica: 5 V = 150 mA
Ulaz za punjenje baterije kućišta: 5 V = 500 mA
Sadržaj paketa
2 x Xiaomi Redmi Buds 5 Black (lijevo + desno)
1 x Kutija za punjenje
1 x kabel za punjenje
3 x para jastučića za uši
1 x korisnički priručnik

Xiaomi

Xiaomi Redmi Buds 5 sky blue

Bluetooth slušalice Xiaomi
Šifra: 1021404
41,50 €
38,60 €
7% popust na plaćanje pouzećem i internet bankarstvom
U cijenu je uključen PDV.
Dostupno u trgovinama
Alo Alo - City Center One Split
Vukovarska 207, Split (City Centar One)
Alo Alo - Mall of Split
Josipa Jovića 93, Split
Alo Alo - Trogir
Obala Kralja Zvonimira 9, Trogir
Alo Alo - Dalmare Šibenik
Ulica Velimira Škropika 23, Šibenik
Komentari i ocjene(0)
Odgovori na komentar
Vaš komentar i ocjena

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.
Newsletter
Prijavi se na newsletter i primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta mobitela i tehnologije.
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ni mi ne volimo spam.