Mi Band 2 dolazi s OLED-om koji prikazuje vrijeme, broj koraka, broj otkucaja srca, udaljenost hoda, potrošene kalorije, informacije o bateriji i ostale podatke. Te podatke možete vidjeti podizanjem lijevog zgloba ili pomoću kapacitivnog gumba na kapici Mi Band 2. Također se možete prebacivati između različitih stavki prikaza bez otvaranja aplikacije Mi Fit na telefonu. Najbolji dio je i mogućnost prilagodbe sadržaja koji se može prikazati na zaslonu Mi Band 2.
OLED je UV obložen, otporan na ogrebotine i otiske prstiju. Zaslon je elegantan i ima dovoljno svijetla i da se može jasno vidjeti pod suncem.
Mi Band 2 dolazi s učinkovitijim ADI akcelerometrom s poboljšanim algoritmima za više točnosti u brojanju stepenica i ugrađenim optičkim senzorom brzine otkucaja srca koji izračunava brzinu otkucaja srca. Dolazi s 2. gen Bluetooth 4.0 za bržu i stabilnu vezu s vašim telefonom.
Najveća briga u bilo kojem fitness trackeru je životni vijek baterije. Mi Band 2 dolazi s većom baterijom od 70 mAh. Mi Band 2 dolazi s učinkovitim OLED zaslonom i traje do 20 dana što je 55% učinkovitije baterije u odnosu na Mi Band Pulse.
Sada možete provjeriti brzinu otkucaja srca u stvarnom vremenu bez otvaranja programa Mi Fit. Jednostavno podignite zglob ili dodirnite kapacitivni gumb na zaslonu Mi Band 2 i brzina otkucaja srca se odmah prikazuje na zaslonu. Mi Band 2 može točno pročitati otkucaje vašeg srca u stvarnom vremenu.
Jeste li previše dugo sjedili? Radite li prekovremeno u svom uredu? Sada Mi Band 2 automatski prati tjelesnu aktivnost i upozorava vas kada ste dugo sjedili. Upozorava vas vibracijama koje vas podsjećaju da izađete van i da imate neku tjelesnu aktivnost na svježem zraku.
Trčanje je jedna od popularnih fitness aktivnosti. Sada kada se pokrećete s Mi Bandom 2, mjeri se brzina trčanja, prati vas Heart beat i prikazuje se na zaslonu Mi Band 2. Mi Fit generira ciljanu vožnju, preporučuje korak program, predlaže potrebni gubitak težine i na kraju povećava vašu zdravstvenu učinkovitost.
Otključavanje pametnog telefona postaje lakše. Svoj mobilni telefon možete otključati odmah s vašim Mi Bandom 2. Svaki Mi Band 2 ima jedinstveni ID i kada se približi pametnom telefonu otključava vaš telefon. Mi Band 2 također pokazuje stanje otključavanja na svom zaslonu.

 

Xiaomi

Xiaomi Mi Band2 crni

Pametne narukvice i satovi Xiaomi
Šifra: 0903144
Cijena
169,00 kn
U cijenu je uključen PDV
Dostupno u trgovinama
Alo alo - Smartphone shop & Service
Vukovarska 207, Split (City Centar One)
Uz ovaj proizvod preporučujemo još i ovo:
Newsletter
Prijavi se na newsletter i primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta mobitela i tehnologije.
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ni mi ne volimo spam.