Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Google maps

Zopim chat

Sendgrid

Facebook like i podijeli

Facebook gumb share

Google+

Twitter

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Početna Proizvodi Tableti Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 Wifi 64GB P613 sivi

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022, sivi, 64 GB, 4 GB RAM, 10,4” IPS, Snapdragon 720G
IPS ekran – 10,4 inča – Rezolucija 2000 x 1200 p – Qualcomm Snapdragon 720G procesor – 4GB RAM LPDDR4X – 64GB interne memorije – 8 MP stražnja kamera – 5 MP prednja kamera – Wi-Fi 2.4/5 GHz – Bluetooth 5.0 – Android 12

Stigla je obnova Galaxy Tab S6 Lite, Samsung tableta koji mijenja način na koji hvatate bilješke. Sada opremljen Qualcomm Snapdragon 720G procesorom i Androidom 12. Uz to, novi Tab S6 Lite je tanak i lagan, ima veliki ekran od 10,4 inča, One UI 2 na Androidu i S Pen uključen i spreman za rad. Bilo da trebate crtati, učiti ili se igrati, ovo je tablet koji će vas pratiti u svakom trenutku.

Lagano i fino u sivoj boji: savršena kombinacija
Galaxy Tab S6 Lite je tanak i lagan tablet zahvaljujući ujednačenom metalnom tijelu. Lako stane u malu torbu za pravu prenosivost i minimalistički stil. Nabavite ga u sivoj boji!

Inspirirajte se S Pen olovkom
Uz S Pen imat ćete cijeli paket pribora za pisanje. Njegovo udobno, prirodno držanje, niska latencija i impresivna osjetljivost na pritisak čine ga idealnim za sve, od crtanja do uređivanja dokumenata. Osim toga, vaša S Pen nikada neće nestati zahvaljujući magnetskom nosaču na stražnjoj strani tableta.

Pripremite se uz najbolje trikove za učenje
S Pen olovkom lako je pratiti svoje bilješke. Kada pišete bilješke, možete prvo pisati, a kasnije mijenjati boje. Brzo razvrstajte svoje bilješke zahvaljujući oznakama za pretraživanje. Možete čak pisati izravno na PDF datoteke kako biste uklonili nered u svojoj radnoj sobi. Kada dođe vrijeme, imat ćete sve organizirano i spremno.

Organizirajte svoj raspored sa svog tableta
Amanda Rach, kraljica bullet journala, uči vas kako organizirati svoj život i napredovati u učenju.

Pretvorite svoju sobu u učionicu
Galaxy Tab S6 olakšava učenje kod kuće. Dok ste na nastavi, možete koristiti S Pen za brzo bilježenje i organiziranje ideja uz Samsung Notes. Vrlo je jednostavno: samo trebate prilagoditi prozirnost prozora. Tako da možete pratiti svoje učenje čak i iz svoje sobe.

Crtajte i ostanite povezani s PENUP-om
Uživajte kod kuće uz Galaxy Tab S6 Lite, crtajući, bojeći i dijeleći svoje radove na aplikaciji PENUP. PENUP vas približava drugima omogućujući vam da inspirirate i sebe i njih, tako da možete uživati ??zajedno iako ste daleko.

Nosite ga zaštićeno i sa stilom
Spremite svoj tablet u futrolu koja je jednako elegantna koliko i funkcionalna. Book Cover za Galaxy Tab S6 Lite se sklapa i pričvršćuje magnetski tako da ga možete lako zaštititi odmah nakon vrata. Postoji čak i pretinac za vašu S Pen, tako da nikad ništa nećete ostaviti za sobom.

Filmsko platno
Manje okvira znači više prostora za veliki zaslon od 10,4 inča, sve u kompaktnom tabletu. Gledajte improviziranu projekciju u parku ili uživajte u krevetu s dvostrukim pejzažno orijentiranim zvučnicima koji isporučuju nevjerojatan 3D zvuk.

Brzina + Memorija + Snaga = Epsko iskustvo
Popnite se na vrh s vodećim tabletom u industriji. Punite brzo i ostanite povezani uz nevjerojatne brzine uz Wi-Fi. Ne brinite da ćete ostati bez struje zahvaljujući dugotrajnoj bateriji. Za spremanje sadržaja i datoteka imat ćete 64 GB prostora za pohranu, kao i mogućnost proširenja pomoću microSD kartice.

Ne dopustite da lokacija bude prepreka
Kada niste spojeni na Wi-Fi, Auto Hotspot vam čuva leđa. Sigurno povežite svoj Galaxy pametni telefon i tablet za jednostavno dijeljenje podataka. Nema izbornika za postavljanje, nema pretraživanja i nema kompliciranih lozinki.

Daljina neće moći s nama
Galaxy Tab S6 Lite i Google Duo vas približavaju svima s kojima želite biti. Bilo da se povezujete s voljenom osobom, dijelite trenutak s cijelom grupom prijatelja ili razgovarate s obitelji, Tab S6 Lite s Google Duom drži sve zajedno unatoč udaljenosti.

Ostanite povezani, čak i kada vam je telefon daleko
Galaxy Tab S6 Lite se neprimjetno sinkronizira s vašim Galaxy pametnim telefonom tako da nikada ne propustite poziv. Također vam omogućuje jednostavno odgovaranje na hitne tekstualne poruke. Samo dodirnite ikonu na brzoj ploči za besprijekornu vezu.

Sigurnost na svim razinama za zaštitu onoga što je vaše
Samsung Knox nudi sigurnost od prvog sloja. Vaši će privatni podaci biti zaštićeni od zlonamjernog softvera i zlonamjernih napada korištenjem Knox višeslojne sigurnosne platforme s hardverskom podrškom.

Pazi na svoj vid
Ako se umorite od provođenja toliko vremena ispred ekrana, isprobajte Dark Mode u One UI 2 i to će smanjiti naprezanje očiju. Bilo da ostavite tablet uključen ili ga jednostavno koristite prije spavanja, oči će vam biti zahvalne. Osim toga, Dark Mode pomaže produžiti trajanje baterije samim uključivanjem.

Poboljšani zvuk
Saznajte kako vam Galaxy slušalice mogu pomoći da čujete više i bolje. One UI 2 uvodi prilagođena poboljšanja sluha poput pojačanja ambijentalnog zvuka u postavkama pristupačnosti.

poboljšanja vidljivosti
Prilagodba vaših preferencija boja i kontrasta još je lakša uz One UI 2. Nova tipkovnica savršeno će se prilagoditi vašim potrebama, dajući vam veću vidljivost i definiciju.

Probudite se uz svoju omiljenu playlistu
Učinite puno više od slušanja glazbe. Uživajte u Spotifyju na svom Galaxy uređaju. Otkotrljajte se iz kreveta uz svoj osobni soundtrack. Možete čak i brzo pretraživati ??pjesme izravno iz prozora Finder. Sada se možete uključiti u svoj popis pjesama na tisuću načina uz Spotify na Galaxyju.

Samsung

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 Wifi 64GB P613 sivi

Tableti Samsung
Šifra: 0902224
318,00 €
295,74 €
7% popust na plaćanje pouzećem i internet bankarstvom
U cijenu je uključen PDV.
Već od 26,50 € mjesečno
na 12 rata
Veličina zaslona
Veličina zaslona
10.4"
Radna memorija
Radna memorija
4 GB
Kamera
Kamera
8MP
Baterija
Baterija
7040 mAh
Tehničke specifikacije
Veličina zaslona10.4"
Radna memorija4 GB
Kamera8MP
Baterija7040 mAh
Prednja kamera5 MP
Operativni sistemAndroid
Dostupno uSlobodni uređaj
SIMWiFi Only
Certifikat otpornostinema
Rezolucija ekrana1200 x 2000 pixels
Interna memorija64 GB
Tip konektoraType C
Proširiva memorijaMicroSD do 1TB
ProcesorOcta-core (2x2.3 GHz Kryo 465 Gold & 6x1.8 GHz Kryo 465 Sil)
ChipsetQualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm)
Tvorničko jamstvo24 mjeseca
Dostupno u trgovinama
Alo Alo - City Center One Split
Vukovarska 207, Split (City Centar One)
Alo Alo - Mall of Split
Josipa Jovića 93, Split
Alo Alo - Knin
Ulica Kralja Zvonimira 21, Knin
Alo Alo - Trogir
Obala Kralja Zvonimira 9, Trogir
Alo Alo - Dalmare Šibenik
Ulica Velimira Škropika 23, Šibenik
Komentari i ocjene(0)
Odgovori na komentar
Vaš komentar i ocjena

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.
Newsletter
Prijavi se na newsletter i primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta mobitela i tehnologije.
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ni mi ne volimo spam.