Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Google maps

Zopim chat

Sendgrid

Facebook like i podijeli

Facebook gumb share

Google+

Twitter

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Početna Proizvodi Dodatna oprema Bluetooth slušalice Samsung R510 Buds2 Pro purple

Samsung Galaxy Buds2 (R510) - Bora purple (ljubičasta)

Samsung Galaxy Buds2 Pro, Purple Bora, bežične slušalice, In-Ear, ANC
Bluetooth 5.3 - ANC - Prepoznavanje glasa - 3 integrirana mikrofona - Audio 360 - Do 18 sati potpune autonomije - IPX7 otporan na prskanje - Purple Bora

Ultimativni Hi-Fi zvuk dopire do vaših ušiju s novim Samsung Galaxy Buds2 Pro bežičnim slušalicama. Sada s ANC tehnologijom s 3 mikrofona s visokim omjerom signala i šuma (SNR) za eliminaciju više vanjske buke, ergonomskim dizajnom za udobno pristajanje i audio 360 koji vas okružuje kao da ste u središtu zbivanja.

24-bitni Hi-Fi audio
Svaka nota zvuči kao prava stvar. Zvuk je kristalno čist iz samog izvora: vaš omiljeni Samsung Galaxy uređaj. Poboljšani Samsung Seamless Codec kodira puni 24-bitni zvuk, koji se dekodira putem Galaxy Buds2 Pro kako bi se održao isti visokokvalitetni 24-bitni zvuk.

Aktivno uklanjanje buke (ANC)
Aktivno uklanjanje buke (ANC) bolje je nego ikada. S 3 mikrofona s visokim omjerom signala i šuma (SNR), Galaxy Buds2 Pro prati i eliminira više vanjskog zvuka, čak i najtiše zvukove poput vjetra.

Ambijentalni zvuk s prepoznavanjem glasa
Osim toga, prijelaz na razgovore uživo je jednostavan zahvaljujući prepoznavanju glasa. Samo počnite govoriti i Voice Detect će isključiti ANC (Active Noise Cancellation) i uključiti ambijentalni zvuk kako biste jasno čuli razgovor bez potrebe za uklanjanjem Buds2 Pro.

Imerzivno iskustvo uz Audio 360
Uz intelligent Audio 360 zvuk se čini realističnijim. Audio 360 algoritmi s izravnim višekanalnim (5.1ch / 7.1ch / Dolby Atmos) i poboljšanim Dolby Head Trackingom čine svaki pokret sinkroniziranim, stvarajući impresivno iskustvo. Audio 360 čak može lokalizirati smjer zvuka na temelju pokreta glave, pružajući prostorno iskustvo.

Jednostavno uparivanje s automatskim prebacivanjem
Galaxy Buds2 Pro automatski će se pojaviti na vašim Samsung Galaxy uređajima i biti spreman za povezivanje dodirom, tako je jednostavno.

S druge strane, Auto Switch na Samsung Galaxy Buds2 Pro inteligentno detektira aktivnost mobilnog telefona i neprimjetno prebacuje njegovu vezu na vaš telefon, tablet i Samsung Galaxy sat. Prebacivanje na telefonsku sekretaricu radi čak i kada je spojen na Samsung TV. Nakon što se Galaxy Buds2 Pro poveže sa Samsung TV-om putem Bluetootha, nema potrebe uklanjati slušalice da biste odgovorili na telefon. Na dolazne pozive možete odgovoriti jednostavnim dvostrukim dodirom Galaxy Buds2 Pro.

Pratite svoje slušalice uz SmartThings Find
Zabrinuti ste da ćete izgubiti svoj Galaxy Buds2 Pro? Nemoj biti. Uz SmartThings Find možete pratiti svoje voljene Galaxy Buds2 Pro pomoću funkcije otkrivanja lokacije. Možete to učiniti i bez poklopca.

Osim toga, ako odete od svog Galaxy Buds2 Pro, ugrađeni alarm će biti spreman da vas obavijesti, a telefon će vam poslati obavijest kako ih slučajno ne biste zaboravili.

Ergonomski i kompaktan dizajn
Uživajte u udobnom nošenju zahvaljujući ergonomski dizajniranim ušnim školjkama. Poboljšana tehnologija Windflow pomaže smanjiti pritisak u ušnom kanalu i smanjuje buku za veću udobnost i jasnoću.

Osim toga, Samsung je redizajnirao slušalice kako bi bile 15% manje od Buds Pro i savršeno pristajale u vaše uho. A teške su samo 5,5 grama!

Sjajna vanjština i mat unutrašnjost boje Bora Purple (ljubičasta).
I slušalice i torbica dostupni su u nizu vrhunskih boja. Svaka slušalica je polirana do visokog sjaja s mat unutrašnjosti koja je glatka na koži. Ovdje predstavljamo završni sloj u Purple Bora boji.

Samsung

Samsung R510 Buds2 Pro purple

Bluetooth slušalice Samsung
Šifra: 0902236
149,00 €
138,57 €
7% popust na plaćanje pouzećem i internet bankarstvom
U cijenu je uključen PDV.
Tehničke specifikacije
Certifikat otpornostiIPX7
Tvorničko jamstvo12 mjeseci
Dostupno u trgovinama
Alo Alo - City Center One Split
Vukovarska 207, Split (City Centar One)
Alo Alo - Dalmare Šibenik
Ulica Velimira Škropika 23, Šibenik
Komentari i ocjene(0)
Odgovori na komentar
Vaš komentar i ocjena

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.
Newsletter
Prijavi se na newsletter i primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta mobitela i tehnologije.
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ni mi ne volimo spam.