Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Google maps

Zopim chat

Sendgrid

Facebook like i podijeli

Facebook gumb share

Google+

Twitter

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Početna Proizvodi Tableti Samsung Galaxy T220 A7 Lite 3/32GB WiFi silver

Samsung Galaxy Tab A7 Lite, 8,7-inčni ekran sa smanjenim okvirom i stereo zvučnicima
8,7-inčni ekran - WXGA+ rezolucija (1340 x 800 px) - MediaTek Helio P22T procesor - 3 GB RAM-a - 32 GB memorije - 8 MP stražnja kamera - 2 MP prednja kamera - 5100 mAh baterija - 15 W brzo punjenje - Stereo zvučnici s Dolby Atmos - Android 11 - Samsung Kids

Dizajniran da se možete igrati i zabavljati kako god želite, novi Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Ima ekran od 8,7 inča koji ima smanjeni okvir. To čini vidljivu površinu zaslona velikom. Osim toga, ima kompaktan i udoban oblik koji sprječava umor vaših ruku čak i ako ste igrali satima. Ovaj zaslon ima WXGA+ rezoluciju od 1340 x 800 px. Gledat ćete filmove i serije gdje god želite, osjećajući se kao da ste u akciji s njegovim dvostrukim zvučnicima koji će vam dati impresivan stereo zvuk s Dolby Atmosom.

Lagan kao malo tko, koristit ćete ga jednom rukom
Galaxy Tab A7 Lite nudi vam udobnost i stil. Debljine je samo 8,0 mm i težine 366 grama, što ga čini savršenim tabletom za baciti u ruksak, a da vas ne optereti. Ima dvije završne obrade: srebrnu i elegantnu sivu, tako da možete odabrati onu koja vam najbolje pristaje.

Osim toga, možete jednostavno upravljati jednom rukom. Njegov izbornik, temeljen na gestama, omogućit će vam da vidite svoje aplikacije, povratak na početnu stranicu i desetke funkcija na dohvat ruke. Dizajniran je da bude multimedijski centar doma, čak i za najmlađe. Uz Samsung Kids, imat će sigurno okruženje za istraživanje. Ova vam funkcija daje izvorne aplikacije s likovima koji žive u svom virtualnom svijetu. A, uz "Roditeljsku kontrolu" možete pratiti vrijeme korištenja i igranja kako biste bili mirniji kada oni imaju tablet u rukama.

Snimite sve svoje trenutke
Kombinacija kamera koju ima novi Samsung Galaxy Tab A7 Lite spremna je uhvatiti i podijeliti svaki trenutak. Njegova stražnja kamera veličine je oko 8 MP, s f/2.0, tako da možete ovjekovječiti krajolik ili snimiti portrete svojih putovanja i trenutaka. Kako biste mogli obavljati video pozive, ima 2MP f/2.2 leću na prednjoj strani. Oni će vas vidjeti na najbolji način.

Kapacitet pohrane 32 GB
Kako bi sve to premjestio, novi Samsung Galaxy Tab A7 Lite unutar sebe ima MediaTek Helio P22T procesor, osmojezgreni čipset koji će vam omogućiti premještanje svih vrsta aplikacija. Podržavajući ga, ima oko 3 GB RAM-a i ima kapacitet pohrane od 32 GB kao standard za vaše videozapise, fotografije i datoteke visoke rezolucije. Možete ga proširiti microSD karticom koja prihvaća do 1 TB više. Pohranite mnogo više, nemojte brisati gotovo ništa.

Baterija za duge igre
Novi Samsung Galaxy Tab A7 Lite ima više snage nego što mislite da ima tako tanak uređaj. Njegova baterija od 5100 mAh pružit će vam slobodu da satima budete pred ekranom, radeći gdje god trebate dugo vremena, a da niste blizu utičnice. A ako ga trebate napuniti, ima brzo punjenje od 15 W tako da ne provodite puno vremena izvan mreže.

Samsung Knox, maksimalna sigurnost
Konačno, uz Samsung Knox imat ćete sve ove mogućnosti s vrlo visokim stupnjem obrane. Vaši će privatni podaci biti sigurni od zlonamjernog softvera i zlonamjernih napada zahvaljujući zajedničkom radu sigurnosne platforme, hardvera tableta i njegovog višeslojnog sustava. Što se tiče njegovog operativnog sustava, nosi najnoviji sustav Android 11, koji vam uvijek daje kontrolu u vašim rukama.

Samsung

Samsung Galaxy T220 A7 Lite 3/32GB WiFi silver

Tableti Samsung
Šifra: 0902121
141,50 €
131,60 €
7% popust na plaćanje pouzećem i internet bankarstvom
U cijenu je uključen PDV.
Već od 11,79 € mjesečno
na 12 rata
Veličina zaslona
Veličina zaslona
8.7"
Radna memorija
Radna memorija
3 GB
Kamera
Kamera
8MP
Baterija
Baterija
5100 mAh
Tehničke specifikacije
Veličina zaslona8.7"
Radna memorija3 GB
Kamera8MP
Baterija5100 mAh
Prednja kamera2 MP
Operativni sistemAndroid
SIMWiFi Only
Certifikat otpornostinema
Rezolucija ekrana800 x 1340 pixels
Interna memorija32 GB
Tip konektoraType C
Proširiva memorijaMicroSD do 1TB
ProcesorOcta-core (4x2.3 GHz Cortex-A53 & 4x1.8 GHz Cortex-A53)
ChipsetMediaTek MT8768T Helio P22T (12 nm)
Tvorničko jamstvo24 mjeseca
Dostupno u trgovinama
Alo Alo - City Center One Split
Vukovarska 207, Split (City Centar One)
Alo Alo - Mall of Split
Josipa Jovića 93, Split
Alo Alo - Dalmare Šibenik
Ulica Velimira Škropika 23, Šibenik
Komentari i ocjene(0)
Odgovori na komentar
Vaš komentar i ocjena

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.
Newsletter
Prijavi se na newsletter i primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta mobitela i tehnologije.
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ni mi ne volimo spam.