Početna Proizvodi Dodatna oprema Punjači EP-NG930 Fast Wireless Stand bijeli
  • Brzo i praktično bežično punjenje za kompatibilne Galaxy telefone i druge Qi kompatibilne uređaje.
  • Prijenosni, atraktivan dizajn pod kutem omogućuje jednostavan pristup vašem smartphoneu tijekom punjenja.

Iskusite bežično punjenje na sljedećoj razini s bežičnim punjačem za brzo punjenje. Novi bežični stalak za punjenje omogućuje vam da vaš kompatibilni Galaxy uređaj napunite do 1,4x brže od standardnih bežičnih punjača.

Pomoću tehnologije brzog punjenja tvrtke Samsung, postolje može prenijeti brzo punjenje na uređaj ako se koristi s uključenim punjačom za brzo punjenje. Stalak sa bežičnim punjačem za brzo punjenje podržava razmak u brzini između bežičnog i žičnog punjenja! Stalak je također kompatibilan s bilo kojim uređajem koji podržava Qi, tako da možete puniti te uređaje u bežičnom načinu pri standardnim brzinama.

Bežična značajka brzog punjenja kompatibilna je s Galaxy Note5, Galaxy S6 edge + i kasnijim modelima Galaxy Note i Galaxy S serije. Wireless Fast Charge nije kompatibilan s Galaxy S6, Galaxy S6 edge ili Galaxy S6 active. Ti uređaji će se puniti standardnom brzinom.

Univerzalna bežična podrška za punjenje za sve uređaje koji podržavaju Qi. Punjenje bežičnog uređaja može zahtijevati dodavanje bežičnog pokrova za punjenje (prodaje se zasebno).

Samsung

EP-NG930 Fast Wireless Stand bijeli

Punjači Samsung
Šifra: 1010018
Cijena
299,00 kn
U cijenu je uključen PDV
Proizvod trenutno nije dostupan, pošaljite upit

Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Newsletter
Prijavi se na newsletter i primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta mobitela i tehnologije.
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ni mi ne volimo spam.