Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Google maps

Zopim chat

Sendgrid

Facebook like i podijeli

Facebook gumb share

Google+

Twitter

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Početna Proizvodi Home & Wifi D-Link router 150 Mbps DWR-953V2

D-Link DWR-953V2 - AC1200 Wireless Router Gigabit Ethernet Dual-Band (2.4 GHz / 5 GHz) 3G 4G

WAN connection type: RJ-45. Wi-Fi band: Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz), Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 5 (802.11ac), WLAN data transfer rate (max): 1200 Mbit/s. Ethernet LAN interface type: Gigabit Ethernet, Ethernet LAN data rates: 10,100,1000 Mbit/s, Networking standards: IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n. 3G standards: UMTS, 4G standard: LTE-TDD & LTE-FDD, GSM bands supported: 850,900,1800,1900 MHz. Number of data streams: 2x2 Black

Ostanite povezani, čak i kada vam internet nestane. DWR-953V2 bežični AC1200 4G LTE Cat4 usmjerivač omogućuje vam neprimjetno prebacivanje na 4G LTE mobilnu internetsku pričuvnu mrežu kada vam se širokopojasni internet prekine, tako da možete nastaviti koristiti internet bez prekida. Plug-and-play veza koja ostaje s vama, gdje god se nalazili. Podijelite 4G LTE mobilnu širokopojasnu vezu sa svim svojim uređajima kao što su pametni televizori, igraće konzole, telefoni, tableti i pametni kućni uređaji. Bilo kod kuće, na poslu ili na odmoru, DWR-953V2 je napravljen da radi za vas kao jednostavan plug and play suputnik. Jednostavno umetnite svoju SIM karticu i podijelite svoju 4G LTE vezu sa svojim uređajima. Brzo i učinkovito. DWR-953V2 nudi 4G LTE mobilnu vezu s brzinama protoka do 150 Mbps1 i bežični AC s kombiniranim brzinama prijenosa do 1200 Mbps2, za brz pristup internetu s brzim odzivom. Istodobno radi na bežičnim opsezima od 2,4 GHz i 5 GHz koristeći istodobnu dvopojasnu tehnologiju. 5GHz Uređaji s većom propusnošću kao što su pametni televizori/video streameri i konzole za igre. 2,4 GHz Uređaji s manje propusnosti kao što su pametni kućni uređaji i pametni zvučnici. Savršeno za područja s ograničenim ili bez pristupa fiksnom internetu. DWR-953V2 je cjelovito rješenje za ona teško dostupna područja gdje su ISP-ovi (davatelji internetskih usluga) nepouzdani ili nedostupni. Umetnite svoju 4G SIM karticu i neka se vaša mreža i svi vaši uređaji napajaju 4G mobilnim podacima. S dvije vanjske antene visokih performansi koje osiguravaju snažnu, pouzdanu 4G LTE vezu, DWR-953V2 pruža najjaču moguću povezanost s više uređaja u isto vrijeme - omogućujući vam da streamate, igrate ili radite, bez brige o međuspremniku, ispadanja ili smetnji. Vaš internet vas više nikada neće iznevjeriti. Poremećaji se mogu dogoditi u bilo kojem trenutku, ali izradili smo DWR-953V2 kako bismo ih u potpunosti eliminirali pomoću D-Link-ove Failover tehnologije. Kada vaš davatelj internetskih usluga ima tehničkih poteškoća, DWR-953V2 će skočiti u akciju tako što će se prebaciti s povezivanja na Internet putem vaše fiksne mreže (Fiber/Cable/DSL) na putem 5G mobilnih podataka - tako da možete nastaviti raditi, igrati se ili gledati, kao i uobičajeno. Dva vatrozida za vrhunsku zaštitu. Uključuje ugrađene dvostruko aktivne vatrozide (SPI i NAT) za zaštitu od zlonamjernih napada. Najnovija WPA/WPA2 bežična enkripcija pomaže da vaša bežična mreža bude sigurna i promet siguran, pomažući spriječiti neovlaštene korisnike da pristupe vašoj mreži.

D-Link

D-Link router 150 Mbps DWR-953V2

Home & Wifi D-Link
Šifra: 0902124
59,00 €
54,87 €
7% popust na plaćanje pouzećem i internet bankarstvom
U cijenu je uključen PDV.
Tehničke specifikacije
MrežaLTE/4G
Tvorničko jamstvo24 mjeseca
Dostupno u trgovinama
Alo Alo - City Center One Split
Vukovarska 207, Split (City Centar One)
Alo Alo - Mall of Split
Josipa Jovića 93, Split
Alo Alo - Knin
Ulica Kralja Zvonimira 21, Knin
Alo Alo - Trogir
Obala Kralja Zvonimira 9, Trogir
Alo Alo - Dalmare Šibenik
Ulica Velimira Škropika 23, Šibenik
Komentari i ocjene(0)
Odgovori na komentar
Vaš komentar i ocjena

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.
Newsletter
Prijavi se na newsletter i primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta mobitela i tehnologije.
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ni mi ne volimo spam.