I ove godine Tele2 ima najbolju blagdansku ponudu!

Ovih blagdana razveseli sebe i svoje najbliže super darovima iz Tele2 Podbörke gdje svaki član obitelji dobiva nešto za sebe.
Uzmi PlayStation®4 Slim konzolu s četiri igre uz Samsung Galaxy A5 2017 ili Huawei P10 lite za 150 kuna mjesečno i na poklon dobivaš 3 mjeseca PlayStation®Plus pretplate.

Kako ne bi morao birati između samo dva mobitela, PlayStation®4 Slim možeš uzeti i uz Huawei 
P9 lite mini 2017 za 125 kuna mjesečno ili Samsung Galaxy J7 2017 za 160 kuna mjesečno.

Dodaj svemu još tarifu RASPALI uz podatkovni paket BEZBROJ GB i neograničeno komuniciraj s obitelji i prijateljima tijekom božićnih blagdana.


Dobro, dobro, ali koliko mene to sve mjesečno iziđe? Pa ako se odlučiš za tarifu Raspali i BEZBROJ GB, taj paket te košta 169 kn mjesečno. Ako na taj iznos nadodaš iznos naknade za Galaxy A5 2017 i Playstation 4 od 150kn mjesečno, dobiješ finalni iznos od 319kn. Što je zapravo sasvim dobra ponuda za PlayStation 4, četiri premium igre, Galaxy A5 i tarfu gdje ti je sve Flat.

Ukoliko ti ne treba mobitel, PlayStation 4 možeš kupiti i u kombinaciji sa pokućnim internetom. Tako da dobiješ paket sa BEZBROJ GB, ZTE ruter i PlayStation 4 sa četiri igre za 289kn mjesečno.

Sve detalje potražite na Tele2 službenim stranicama:

Ili na našim prodajnim mjestima.
 

Komentari(0)
Odgovori na komentar
Ostavite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.