Kupi Xiaomi 13T ili 13T Pro i na poklon dobivaš Mi Smart Air Fryer

Iskoristi super priliku jer uz kupnju odličnog modela iz Xiaomi 13T serije, Xiaomi ti poklanja Mi Smart pekač na vrući zrak. Promocija traje do 15.01.2024., i obavezno se moraš prijaviti putem ovog linka kako bi poklon stigao na tvoju adresu.

Xiaomi blagdanska ponuda

Kako bi kupac Uređaja ostvario pravo na Poklon potrebno je da nakon preuzimanja kupljenog Uređaja izvrši prijavu na internet stranici xiaomipromocija.hr u skladu sa Pravilima promocije najkasnije do 30.1.2024. godine. Postupak prijave podrazumijeva upisivanje podataka nužnih za uspješnu prijavu. Nepravovremene prijave će se smatrati automatski odbijenima.

U slučaju uspješne i ispravne prijave putem internet stranice xiaomipromocija.hr, Poklon će biti poslan kupcu na adresu koju je kupac unio pri prijavi na internet stranici xiaomipromocija.hr u minimalnom roku od 20 dana od prijave. U slučaju eventualnih tehničkih poteškoća koje onemogućuju prijavu putem xiaomipromocija.hr internet stranice, Organizatori će putem podizvođača pružiti podršku Kupcu te u njegovo ime izvršiti prijavu, pri čemu će Kupac biti dužan dostaviti Organizatorima odnosno njihovim podizvođačima snimak zaslona (eng.screenshot) IMEI broja kupljenog Uređaja, kao i ostale podatke koji su potrebni za prijavu putem xiaomipromocija.hr internet stranice. 

 

Komentari(4)
Odgovori na komentar
Ostavite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Drugi su komentirali
Nenad Mordžin 14.12.2023.
Pozdrav slično pitanje bih imao koliki su troškovi poštarine za područje Baranje na jeftinije telefone unaprijed hvala na odgovoru.
Marina Vuletic 16.12.2023.
Pozdrav, dostava je uvijek 5 EURa.
Ivan Glavurdić 11.12.2023.
Pozdrav,koliko je vrijeme dostave recimo za Slavoniju? I kako mogu znati koliko je ovo sigurna kupnja? gdje mogu provjeriti vas.
MV 12.12.2023.
Poštovani, vrijeme dostave je uobičajeno od 1-2 radna dana (ovisno o dostavnoj službi). Kupovina na našem webshopu je 100% sigurna, na tržištu smo 23 godine, nadam se dovoljno dugo da dokažemo sigurnost. :)