I ovoga mjeseca Telemach nam je ponudio 2 odlična uređaja u ponudi “Telefoni mjeseca kolovoza”.

 

Telemach telefoni mjeseca kolovoza 2022.

Koji uređaji su u promociji?

 

Radi se o dva modela Xiaomi uređaja u promociji koja donosi odlične uštede na uređajima:

  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB
  • Xiaomi Redmi Note 11s 5G 128GB

 

Kako ostvariti uštede?

 

Ponuda se može ostvariti u paketima: START, TOP, UNLIMITED, UNLIMITED PRO za sve postojeće rezidencijalne i poslovne korisnike kao i korisnike koji prenose broj iz druge mreže.

 

Uštedu ostvarujete potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca, po kojoj ćete uređaj Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB u paketu UNLIMITED platiti 0,00 Kn jednokratno i umjesto 88,17 Kn platit ćete 68,00 Kn mjesečno, a Xiaomi Redmi Note 11s 5G 128GB u paketu TOP platiti 0,00 Kn jednokartno i umjesto 78,41 Kn platit ćete 64,50 Kn mjesečno. 


 

O kakvim se uređajima radi?

XIAOMI REDMI NOTE 11 PRO 5G 128GB

Izvanredne fotografije uz 108MP kameru!

Osim elegantnog vanjskog izgleda, unutrašnjost Redmi Note 11 Pro također ostavlja zvuk oduševljenja. Uz MediaTek Helio G96 procesor možete sve zadatke obavljati s lakoćom. Zaslon od 120 Hz daje veću brzinu osvježavanja, a pomoću Amoled zaslona uživajte u svakom pogledu koje je napravljeno tako da ne šteti očima.

Ne morate brinuti da ćete s Redmi Note 11 Pro ostati bez baterije jer baterija od 5000mAh može poslužiti cijeli dan, a ne morate dugo čekati za punu batetiju uz brzo punjenje od 67W treba čak 15 minuta za 51% punjenja i do 42 minute za 100%. Uz LiquidCool tehnologiju nema pregrijavanja uređaja je r ono brzo hladi i odvlači toplinu.

Vaša galerija može biti bogata s izvrsnim fotografijama uz 108MP zadnju kameru kojoj pomažu još dodatne dvije. Stvarajte uspomene s Redmi Note 11 Pro kamerama, snimajte selfije, dnevne ili noćne scene, detalje, važne os obe ili događaje, a svaka fotografija ili video izgledat će fantastično i profesionalno. 

 

XIAOMI REDMI NOTE 11S 5G 128GB

Snažne performanse i 5G veza s MediaTek Dimensity 810

Redmi Note 11S 5G opremljen je MediaTek Dimensity 810 procesorom izgrađen na vodećem 6nm procesu, koji nudi maksimalnu brzinu takta do 2,4 GHz za isporuku učinkovitih i moćnih performansi uz uštedu energije. Također podržava dual 5G SIM za pristup mreži za budućnost. Korištenje UFS 2.2 pohranu, uređaj donosi veću brzinu pisanja, što znači i brže instalacija i učitavanje svih vaših omiljenih aplikacija.

Dugotrajna baterija od 5000 mAh s brzim punjenjem od 33 W Pro

Napajan velikom baterijom od 5000 mAh, Redmi Note 11S 5G vodi vas kroz više od samo jednog dana sa samo jedni m punjenjem. Uparen s 33W Pro brzim punjenjem, uređaj se puni do 100% za oko sat vremena, što vam omogućuje provodite više vremena usredotočujući se na ono što je uistinu važno, a manje na punjenje.

Fotografiranje bez napora s trostrukom Al kamerom od 50 MP

Redmi Note 11S 5G dolazi s glavnom kamerom visoke rezolucije od 50 MP za snimanje fotografija i videozapisa visoke kvalitete, ultraširokokutna kamera od 8 MP proširuje vašu perspektivu s kutom gledanja od 119 stupnjeva i makro od 2MP kamera koja snima fine detalje izbliza. Uređaj također nudi paket od različiti filteri na dohvat ruke koji mogu stvoriti senzacionalne, ali kreativne fotografije i video zapise. 13MP selfie kamera sprijeda za snimanje panoramskih selfija kako biste spojili svoje selfije s lje potom okoliša.

 

Gdje možete ostvariti ponudu?

Ovu ponudu možete ostvariti na Telemach prodajnim mjestima partnera Alo Alo u Omišu i Kninu.

 

Komentari(0)
Odgovori na komentar
Ostavite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.