Promocija mobitela: Kupi Galaxy S9 I S9+ i na poklon dobivaš punjače za sve situacije

Eksterna baterija / Bežični punjač / Auto punjač

Vrijedi od 16/04/2018 do 15/05/2018

Ako želiš novi Samsung Galaxy S9 ili S9+ telefon, Samsung se potrudio da uz telefon dobiješ i paket pun poklona. Kupovinom do 15. svibnja dobivaš potpuno besplatno vanjsku bateriju, bežični punjač i autopunjač kako bi nesmetano mogao uživati u svim novitetima koje ovaj telefon donosi. 

Uz Galaxy S9 i S9+, moći ćeš raditi fotografije koje ostavljaju bez daha, podjednako dobre na dnevnom svjetlu kao i u uvjetima slabog osvjetljenja.  Dvostruki otvor/ Dvostruka blenda na ovom telefonu ima leću koja se prilagođava poput ljudskog oka. Sposobna je s lakoćom automatski se mijenjati u skladu s različitim uvjetima osvjetljenja  – zahvaljujući čemu fotografije izgledaju odlično i po svjetlu i po mraku, i po danu i  po noći. 

Ali, to nije sve! Ova kamera donosi i funkcionalnost super-usporenog snimanja pa sada možeš zabilježiti sve najdraže trenutke prikazane u svim djelićima sekunde. Uz to, možeš dodati glazbu na ovaj video ili ga pretvoriti u GIF te podijeliti klikom s drugima. 

Novost je i tvoja virtualna verzija koju možeš sada napraviti u obliku AR emotikona i to koristeći samo jednostavni selfie.  Uživat ćeš u izražavanju svojih osjećaja kroz vlastite emotikone jednako kao i u njihovom oživljavanju u prepisci s prijateljima. 

Galaxy S9 i S9+ donosi i novi doživljaj zvuka. Možeš jasno  pratiti akciju zahvaljujući čistom zvuku sa stereo AKG zvučnika, a dodatni Dolby Atmos efekt proizvodi bogat i živopisan zvuk, dajući ti doživljaj gledanja videa kao u kinu. 

A kako nikada ne bi ostao bez energije, tu su bežični punjač, autopunjač i vanjska baterija koje dobivaš na poklon. 

Bežični punjač pružit će ti mogućnost brzog i lakog dopunjavanja telefona. Uređaj jednostavno spusti na punjač kad god to poželiš.
Ako ti je potrebna dodatna energija dok si u hodu, tu su vanjska baterija i autopunjač. 

Sviđaju ti se noviteti koje donosi Galaxy S9 i S9+? Onda je vrijeme i da ih probaš! Neka tvoj stari telefon postane prošlost, uzmi novi s kojim ćeš zakoračiti u nezaboravne, nove pustolovine!

Preporučena maloprodajna vrijednost poklona iznosi 1.300 kn

Promocija traje od 16.04. do 15.05.2018. ili do isteka zaliha i vrijedi za kupljene uređaje kod ovlaštenih partnera koji su navedeni u Uvjetima korištenja.

Napomena: Ova akcija je istekla 15.5.2018. godine. 

Komentari(0)
Odgovori na komentar
Ostavite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.