Sada je pravo vrijeme da obnovite telefon i obradujete sebe novim, jer ako se odlučite za bilo koji od najtraženijih Samsung Galaxy modela, dobivate na poklon Samsung tablet.

Uz Galaxy S8 telefon, kao poklon vas čeka Samsung Tab A 7”. Uživat ćete u ovom telefonu koji je obilježio revolucionaran dizajn beskrajnog zaslona. Sve što na njemu možete vidjeti čist je sadržaj, osobito bez okvira. Zadnja kamera od 12MP i prednja kamera od 8MP toliko su precizne i brze da nećete propustiti nijedan pravi trenutak, bilo danju ili noću. Ipak, za sve one aktivnosti koje zahtijevaju još veći zaslon, tu je Tab A7”, modernog dizajna koji je lak poput pera. Njegov nevjerojatno tanak profil, kao i produženo vrijeme trajanja baterije, čine ovaj model iznimno laganim i kompaktnim, te ćete ga s lakoćom i stilom nositi gdje god poželite! 

Izaberi vrhunski Samsung telefon i dobivaš tablet

Ukoliko se ipak odlučite za kupnju Samsung Galaxy S8+ na poklon dolazi Tab E 9.6“ u vrijednosti od 1199 kn. Galaxy S8+ je za one kojima je veličina zaslona iznimno važna. To je najveći i najimpresivniji zaslon u Galaxy svijetu telefona, koji i dalje možete s lakoćom držati u jednoj ruci. A kao iznenađenje uz ovaj model na poklon dobivate tablet, Galaxy Tab E! Ovaj tablet donosi divan spoj elegantnog dizajna i nevjerojatne praktičnosti. Njegova jedinstvena futrola površine poput tkanine protiv klizanja, pokriva poleđinu i nudi sigurno i udobno držanje. 

Ako ste ljubitelj olovke i uvijek nešto zapisujete, docrtavate, idealan telefon za vas je Galaxy Note8 koji stiže također s Tab E 9.6” tabletom na poklon! Veće je bolje s Galaxy Note8 zaslonom od 6,3 inča. To je najveći zaslon na Note uređajima, a i dalje savršeno leži u ruci. No kada poželite nešto još veće, tu je TAB E9.6”. Maksimalno iskoristite svoje vrijeme i produktivnost pomoću uzbudljive opcije rada u više prozora, koja vam omogućuje istodobno raditi u dvije aplikacije ili dobro se zabaviti gledajući fotografije i video sadržaje. 

Za bilo koju opciju se odlučite, nećete pogriješiti. Jer, ovo su najbolji i trenutačno najtraženiji Samsung telefoni, a uz svaki stiže odličan Samsung tablet na poklon! 

Što trebate učiniti?

Nakon kupovine jednog od navedenih smartphone-a iz Samsung promocije, registrirajte se na Samsung stranici i na adresu vam stiže pokon tablet!

*Promocija traje od 26.01. do 24.02.2018. ili do isteka zaliha.

 

Proizvode koji sudjeluju u promociji možete pronaći na našem webshopu ili na prodajnim mjestima!

 

Pametni telefoni:

Galaxy S8 

  • Samsung Galaxy S8 64GB rozi
  • Samsung Galaxy S8 64GB ljubičasti
  • Samsung Galaxy S8 64GB srebreni
  • Samsung Galaxy S8 64GB crni

Galaxy S8+

  • Trenutno nedostupan, uskoro u ponudi!

Galaxy Note 8

  • Samsung Galaxy Note8 crni
  • Samsung Galaxy Note8 zlatni

 

 

Komentari(0)
Odgovori na komentar
Ostavite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.