Uskoro u ponudi novi modeli pametnih satova Huawei Watch 3 i Huawei Watch 3 Pro uz koje ćete, samo u prednarudžbi, dobiti na poklon vrijedne Huawei 4i BT slušalice.

Život na visokoj nozi

Dugi vijek trajanja baterije

Serija HUAWEI WATCH 3 opremljena je arhitekturom s dvostrukim čipsetom kako bi se poboljšala snaga performansi, ali i postigla uravnoteženija obrada. U kombinaciji s pametnim algoritmom za uštedu energije 3.0 dobivate bateriju koja može podržavati 24-dnevno praćenje zdravlja i kondicije danima. S HUAWEI WATCH 3 možete uživati ​​u trodnevnom korištenju u tipičnom scenariju pametnog načina rada i čak 14 dana korištenja u režimu izuzetno dugog trajanja baterije. S HUAWEI WATCH 3 Pro možete uživati ​​u 5-dnevnom korištenju u tipičnom scenariju pametnog načina rada4 i čak 21-dnevnom korištenju u ultradugom načinu trajanja baterije.

Okrenite se nečemu boljem

Huawei Watch 3 Pro ekran

Upravljajte serijom HUAWEI WATCH 3 pomoću visoko responzivnog zaslona osjetljivog na dodir, bočne tipke i potpuno rotirajuće krunice, koju možete pomicati za lak pristup. Zakrenite krunicu za jednostavno pomicanje kroz značajke na zaslonu i postavke glasnoće.

Pametna interakcija

Aplikacije su mjesto na kojem HUAWEI WATCH 3 serija dolazi do potpunog izražaja. Organiziran u jasnom, jednostavnom mrežnom prikazu, interakcija sa svakom aplikacijom djeluje potpuno prirodno i glatko.

Preuzmite aplikacije izravno na HUAWEI WATCH 3 ili HUAWEI WATCH 3 Pro putem trgovine aplikacija HUAWEI AppGallery. Pronađite aplikacije za glazbu, fitness, svakodnevne alate, putovanja itd.

Sljedeći korak u zdravlju

Pogledajte dnevne i tjedne zapise o broju koraka, razdobljima aktivnosti, sagorjelim kalorijama, kvaliteti spavanja, razini stresa i još mnogo toga.

Detektor temperature kože

Upotrijebite Detektor temperature kože na seriji HUAWEI WATCH 3 i odmah provjerite koliko vam je temperatura visoka. Pratite svoje zdravlje kako biste se uvijek mogli brinuti o sebi na najbolji mogući način.

Pazite na svoje srce

HUAWEI-jeva nadograđena tehnologija za praćenje otkucaja srca TruSeenTM 4.5 sadrži 6-u-1 LED i 4 fotodiode za veći unos svjetlosti. Leća od safirnog stakla omogućuje bolji prodor svjetlosti, niže performanse snage i ugodnije iskustvo nošenja. Osim toga, napredni algoritmi pružaju precizniju točnost praćenja otkucaja srca.

Cjelodnevno praćenje razine kisika u krvi

Iščitajte svoju razinu SpO2 odmah putem TruSeen TM4.5+ tehnologije, koja koristi naprednu svjetlosnu tehnologiju za precizno otkrivanje molekula kisika u krvi, čak i u uvjetima niske temperature i velike nadmorske visine. A s manjom potrošnjom energije TruSeenTM 4.5+ moći ćete nadzirati razinu kisika u krvi.

Više od 100 sportskih načina rada

Potpuno opremljeni fitness pratitelj na zglobu. Uživajte u više od 100 načina vježbanja - 19 profesionalnih načina za sportove u zatvorenom i na otvorenom i 85 prilagođenih načina rada, s automatskim otkrivanjem vježbanja za 6 najčešćih vrsta tjelovježbe. Pregledajte sve svoje zdravstvene podatke koji se jasno prikazuju u aplikaciji HUAWEI Zdravlje na telefonu i uživajte u vrhunskom praćenju ruta na otvorenom pomoću multimode GNSS senzora lokacije.

Ukratko, 6 je razloga zbog kojih volimo Huawei Watch 3 Pro model:

  1. HUAWEI WATCH 3 Pro nudi upotrebu do 5 dana uz tipični scenarij pametnog načina rada. Do 21 dana u režimu izuzetno dugog trajanja baterije.
  2. Izvrsni dizajn
  3. Pametna interakcija
  4. Praćenje zdravlja 24/7 - Pratite broj otkucaja srca, kisika u krvi i još više 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu
  5. Uživajte u aplikacijama
  6. Cjelodnevno praćenje SpO2

6 reasons to love Huawei Watch 3 Pro

 

Huawei Watch 3 Serija kompatibilna je s Androidom i iOS-om

Aplikacija Huawei zdravlje kompatibilna je s telefonima koji koriste HarmonyOS 2, Android 6.0, iOS 9.0 ili novije.

 

Huawei Watch 3 i Huawei Watch 3 Pro možete naručiti na našem webshopu od 06.7.21.-18.7.21., a isporuka kreće od 19.7.21. kao i prodaja u našim poslovnicama.

Komentari(0)
Odgovori na komentar
Ostavite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.