Huawei FreeBuds 4 predstavljaju najnovije slušalice sa zvukom visoke rezolucije, inteligentnom i automatskom prilagodbom uhu, a istovremeno prozračne i udobne.

Huawei FreeBuds 4 izdvajaju slijedeće Top značajke:

1. Inteligentna i automatska prilagodba uhu

Sinkronizirane s vama. Svako je uho drugačije. Zbog toga HUAWEI FreeBuds 4 koriste prilagodljivu tehnologiju za automatsku prilagodbu ušima kako bi otkrile vaš jedinstveni oblik u uhu i kako da ispravno nosite slušalice, a zatim inteligentno odabire između različitih načina poništavanja buke kako bi postigle optimalno smanjenje buke.

Neusporedivo bolji zvuk. HUAWEI FreeBuds 4 podižu tehnologiju aktivnog poništavanja buke u nove visine, uključujući potpuno novu prilagodljivu tehnologiju za automatsku prilagodbu ušima za još veće uranjanje u zvuk. Otvoreni dizajn omogućuje da pritisak zraka ostane izjednačen, a istovremeno osigurava da se i dalje čuju važni zvukovi iz okoliša - za sigurnije, ugodnije iskustvo nošenja čak i nakon više sati korištenja.

2. Prozračne i udobne

Pristaju savršeno. Slušalice su ergonomski oblikovane tako da precizno pristaju u vaše uho, za osjećaj koji je svaki put savršen. Uz težinu od samo 4,1 g svaka slušalica će vam prirodno i ugodno sjediti u ušima, nudeći gotovo bestežinski način dubokog uživanja u glazbi.

3. Zvuk visoke rezolucije

Pojačajte bas. Boljem basu treba vlastiti prostor. Svaka slušalica je opremljena vlastitim motorom za pojačavanje basa za veće vibracije dijafragme, stvarajući impresivno dubok bas koji stvarno možete osjetiti.

Postiže visoke note. Veliki LCP dinamički driveri od 14,3 mm unutar svake slušalice je ono što pomaže HUAWEI FreeBuds 4 da postignu izvanrednu kvalitetu zvuka. Uz fantastičan frekvencijski raspon do 40 kHz, omogućit će vam da doživite lepršave melodije i bogate zvukove svih svojih omiljenih melodija.

4. Inteligentna audio veza

Povežite se s više uređaja. Otvorite kućište za punjenje kako biste slušalice uparili s obližnjim telefonom, tabletom ili računalom. Uz to, istovremeno ih povežite s dva uređaja za neometano slušanje.

Upravljajte vlastitim zvukom. Centar za audio povezivanje u aplikaciji Huawei AI Life omogućuje vam upravljanje svim uređajima uparenim s HUAWEI FreeBuds 4 na jednom, jednostavnom zaslonu. Upotrijebite aplikaciju za prijenos zvuka između uređaja i koordinirajte svoj digitalni život u pokretu. 

Povežite snagu HarmonyOS-a s vašim uređajima. Koristeći interaktivnu snagu HarmonyOS-a za više uređaja, videozapise sa svog telefona možete prenijeti na Huawei Vision, prijenosno računalo ili tablet, a zvuk na HUAWEI FreeBuds 4 slušalice. Osigurajte da kasni noćni filmovi na velikom zaslonu budu samo za vaše uši.

5. Kontorola gestama

Reagiraju na dodir. Upotrijebite svoje HUAWEI FreeBuds 4 slušalice za upravljanje načinom na koji slušate glazbu i primanje poziva putem jednostavnih, intuitivnih kontrola gesta koje se mogu koristiti na bilo kojoj slušalici.

 

Huawei FreeBuds 4 i Huawei Band 6

Kako do poklona?

Vrlo jednostavno. aloalo.hr u suradnji sa Huawei uredom za najbrže kupce Huawei FreeBuds 4 bijelih ili silver slušalica osigurao je vrijedan poklon: Huawei Band 6 pametnu narukvicu!

Počasti se vrhunskim slušalicama a mi ćemo se pobrinuti da iskustvo bude još bolje u kompletu sa pametnom narukvicom!

Požuri jer su količine ograničene!

 

 

Komentari(0)
Odgovori na komentar
Ostavite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.