Amazfit T-Rex, sat koji su mnogi voljeli. Vrlo pozitivnim feedback-om kupaca Amazfit je odlučio dati nam Amazfit T-Rex Pro. Inače, za one koji ne znaju, vlasnik Amazfit-a je Xiaomi.

Amazfit T-Rex Pro u Alo Alo poslovnici

Kutija i vizualni dizajn ostaju djelomično isti, jer zašto mijenjati nešto što funkcionira. Dok ono što ističe T-rex Pro od prethodne verzije je novi i vrlo precizni BioTracker 2 PPG senzor, 10ATM umjesto 5ATM i MIL-STD-810G certifikat što znači da s njim možete roniti na veće dubine od prvog T-rex izdanja.

T-rex Pro se ističe i sa 1,3" AMOLED zaslonom rezolucije 360x360p (277ppi), te je dodatno prekriven Corning Gorilla Glass 3 staklenom zaštitom i oleofobskim slojem koji spriječava ostajanje otisaka prstiju. 
Isto tako, ima i akcelerator i žiroskop u 3 osi, geomagnetski senzor, visinomjer, podržava GPS te po novom i GLONASS, BeiDou i Galileo navigacijske sustave, te je kompatibilan s Bluetooth 5.0 BLE.

T-Rex Pro radi i na potpuno novom operativnom sustavu koji se temelji na RTOS-u (Real-Time Operating System), dok je baterija kapaciteta 390mAh koja bi trebala trajati i više od 20 dana.
Isto tako, biti će dostupan u tri boje – crnoj, sivoj i zelenoj, a vrlo će se vjerojatno pojaviti i u popularnoj kamuflažnoj boji.

Amazfit T-Rex Pro crni i zeleni

Amazfit T-Rex Pro i još mnogo drugih modela pametnih satova možete pronaći na našem webshopu kao i u svim našim poslovnicama!

Komentari(0)
Odgovori na komentar
Ostavite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.