Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Google maps

Zopim chat

Sendgrid

Facebook like i podijeli

Facebook gumb share

Google+

Twitter

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Početna Proizvodi Smartwatch Apple Watch SE2 40mm 2023 Midnight Alu Case with Midnight Sport Loop

Apple Watch SE2 GPS 40mm 2023 s Midnight aluminij kućištem i Midnight Sport Loop, S8 SiP procesorom, trajanjem baterije od 18 sati, Retina zaslonom od 1000 nita, obiteljskom konfiguracijom, vodootporan do 50 m

Model: MRE03QC
1000 nita Retina zaslon - S8 SiP procesor - 18-satna baterija pri normalnoj upotrebi - Aluminijsko kućište - Magnetski na USB-C kabel punjača za Apple Watch (1 m) - Vodootporan do 50 m - SOS hitni pozivi - Sportski remen Midnight Loop - Midnight

Apple Watch SE GPS 40 mm je pametni sat koji kombinira moderan i sportski dizajn sa širokim izborom funkcija. Njegovo aluminijsko kućište i ponoćni sportski remen s petljom daju mu elegantan, ali izdržljiv izgled, što ga čini savršenim za svaku priliku. Ovo ima impresivno trajanje baterije do 18 sati, osiguravajući cjelodnevno korištenje bez brige. Njegov napredni procesor, S8 SiP, pažljivo je dizajniran za rješavanje najzahtjevnijih zadataka, od praćenja fitnessa do glatkog pokretanja zdravstvenih i fitness aplikacija. Retina zaslon, sa svoje strane, iznenađuje svojom izuzetnom rezolucijom od 324 x 394 piksela, pružajući jasan prikaz čak i pri jakoj sunčevoj svjetlosti. Uz to, njegova vodootpornost do 50 metara čini ga idealnim izborom za uživanje u bazenu ili moru bez ikakvih briga.

Brinite o okolišu sa stilom
Apple Watch SE GPS najbolja je opcija za one koji žele brinuti o okolišu. Dizajniran je s recikliranim aluminijem, koji smanjuje svoj ugljični otisak za 80% i doprinosi smanjenju emisija zagađivača. Osim toga, uključuje sportski remen s petljom od mekane najlonske tkanine i udobno ljepljivo zatvaranje.

Povedite ga na bazen, more i plažu
Apple Watch SE GPS otporan je na vodu do 50 metara dubine. Ova značajka omogućuje vam da ga nosite sa sobom bez brige dok pratite svoja plivanja u bazenu, pratite svoje rute u moru ili pristupate preciznim metrikama dok koristite dasku za surfanje. Ova mogućnost nedvojbeno dodaje značajnu vrijednost vašem iskustvu s uređajem.

Najbolji saveznik za zdrav život
Apple Watch SE GPS pruža širok raspon značajki koje rade s novim WatchOS 10, a sve je usmjereno na poboljšanje zdravlja i dobrobiti korisnika. Prstenovi aktivnosti bitan su alat za održavanje stalne razine aktivnosti tijekom dana, nudeći vizualni prikaz postignutog napretka. Osim toga, aplikacija Training pruža precizne informacije o sesijama vježbanja, s detaljima o aspektima kao što su prijeđena udaljenost, broj otkucaja srca i potrošene kalorije, što vam omogućuje učinkovitu procjenu i optimizaciju sportske izvedbe.

Dodatno, kroz Apple Fitness+, trenutne informacije se pružaju tijekom vaših fizičkih aktivnosti. Možete birati između jedanaest kategorija treninga i pristupiti opsežnoj knjižnici s više od 3000 sesija u 4K Ultra HD kvaliteti. Ove se rutine ažuriraju tjedno i variraju u duljini, u rasponu od 5 do 45 minuta. Osim toga, sat vam daje mogućnost da se brinete o svojoj dobrobiti kroz vođene meditacije i uživate u vođenom iskustvu hodanja ili trčanja izravno s uređaja.

Sigurnost i udobnost na zapešću
Apple Watch SE GPS stavlja na raspolaganje svoj potencijal za otkrivanje ozbiljnih prometnih nesreća. Ako se dogodi, ovaj sat ima mogućnost automatskog pozivanja 112, dijeljenja vaše lokacije s hitnim službama i obavijesti prethodno definiranih kontakata.

Ova revolucionarna funkcionalnost omogućena je poboljšanim žiroskopom s tri osi i novim akcelerometrom velike g-sile, koji nudi izniman dinamički raspon, nadmašujući bilo koji drugi pametni uređaj na tržištu. Uz to, koristi se mikrofonom, barometrom, GPS-om i naprednim algoritmom spajanja senzora, obučenim s više od milijun sati vožnje u stvarnom svijetu i podataka o sudarima, kako bi točno odredio je li se nesreća dogodila.

Osim toga, sposoban je detektirati ozbiljne padove i, ako se ne možete pomaknuti, automatski će uputiti poziv hitnoj službi. Također imate mogućnost držati bočnu tipku na satu kako biste uputili ovaj poziv i dali svoju lokaciju hitnim službama.

Ojačajte svoje blagostanje pomoću aplikacija za otkucaje srca, spavanje i svjesnost
Apple Watch SE GPS omogućuje provjeru otkucaja srca u bilo kojem trenutku putem aplikacije Heart Rate, a šalje vam i obavijesti ako se broj otkucaja srca značajno promijeni.

Apple

Apple Watch SE2 40mm 2023 Midnight Alu Case with Midnight Sport Loop

Smartwatch Apple
Šifra: 0903882
297,00 €
276,21 €
7% popust na plaćanje pouzećem i internet bankarstvom
U cijenu je uključen PDV.
Već od 24,75 € mjesečno
na 12 rata
Veličina zaslona
Veličina zaslona
1.57"
Baterija
Baterija
245 mAh
Tehničke specifikacije
Veličina zaslona1.57"
Baterija245 mAh
Operativni sistemwatchOS
Rezolucija ekrana324 x 394 pixels
Interna memorija32 GB
ChipsetApple S8
Tvorničko jamstvo12 mjeseci
Dostupno u trgovinama
Alo Alo - Mall of Split
Josipa Jovića 93, Split
Komentari i ocjene(0)
Odgovori na komentar
Vaš komentar i ocjena

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.
Newsletter
Prijavi se na newsletter i primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta mobitela i tehnologije.
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ni mi ne volimo spam.