Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće odaberite ˝Odbijam kolačiće˝, no želimo Vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te Vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji.

Google maps

Zopim chat

Sendgrid

Facebook like i podijeli

Facebook gumb share

Google+

Twitter

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Početna Proizvodi Smartwatch Apple Watch 9 41mm Midnight Alu Case with Midnight Sport Loop

Apple Watch Series 9 GPS Midnight Aluminijsko kućište i Midnight Sport Loop remenom sa SiP S9 procesorom, aluminijsko kućište od 41 mm, gesta dvostrukog dodira, trajanje baterije od 18 sati, uvijek aktivan Retina zaslon od 2000 nita
SiP S9 procesor - Baterija s autonomijom od 18 h i 36 h Niska potrošnja - Senzor temperature - SOS hitna pomoć - Međunarodni hitni pozivi - Detekcija pada i nesreće - Vodootporan do 50 m - GPS - Midnight

Model: MR8Y3QC

Spektakularni Apple Watch Series 9 GPS, u sofisticiranoj Midnight nijansi, zrači inovativnošću. Sa svojim nevjerojatnim S9 SiP čipom i dvojezgrenim CPU-om visokih performansi, ovaj pametni sat nadmašuje tehnološki svog prethodnika, Series 8. To nije samo sat, to je vrhunsko iskustvo koje ima sve. Ovdje inovacija i performanse idu ruku pod ruku kako bi vam ponudili neusporedivo iskustvo. Osim toga, ima četverojezgreni Neural Engine koji obrađuje zadatke strojnog učenja dvostrukom brzinom, pružajući iznimne performanse. Ovaj pametni sat donosi doista čarobno iskustvo interakcije, omogućujući vam da ga kontrolirate bez potrebe da ga dodirujete. Njegov zaslon nudi dvostruko veću svjetlinu u usporedbi sa Serijom 8, dostižući maksimalnih 2000 nita, osiguravajući iznimnu vidljivost čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Pametni sat za sve stilove
Apple Watch Series 9 GPS sa svojim aluminijskim kućištem, dimenzija 41 mm, kombinira se sa sportskim remenčićem u boji zvijezda, stvarajući izuzetan set. Zaslon sata je iznenađujuće širok i proteže se do rubova, stapajući se sa zakrivljenim oblikom laganog aluminijskog kućišta, koje je izrađeno od 100% recikliranog aluminija za zrakoplovstvo. Ovaj fokus na održivost istaknuta je značajka proizvoda.

Sportska narukvica ne zaostaje mnogo jer je izrađena od visokoučinkovitog fluoroelastomera, što je čini izdržljivom i ujedno udobnom za nošenje. Osim toga, ima praktičnu kopču koja jamči sigurno prianjanje.

Bolji zaslon WatchOS 10 Operativni sustav poboljšan
Napredni zaslon na Apple Watchu Series 9 GPS pravi je proboj, nudi maksimalnu svjetlinu od 2000 nita, dvostruko više od serije 8. Omogućujući zadivljujući pregled na izravnoj sunčevoj svjetlosti, također se može podesiti na samo 1 nit kada tražite diskreciju, idealan za situacije u kojima ne želite privlačiti pažnju, poput kina.

Novi operativni sustav watchOS 10 pažljivo je dizajniran kako bi iskoristio svaki milimetar zaslona Apple Watcha. Većina aplikacija je redizajnirana kako bi pružila više informacija na prvi pogled, poboljšavajući korisničko iskustvo. S bilo kojeg lica možete rotirati Digital Crown kako biste pristupili widgetima Smart Group i brzo pronašli ono što vam je potrebno.

Robusnost ovog pametnog sata djelomično je zaslužna debljini prednjeg stakla, njegovoj strukturnoj geometriji i ravnoj osnovi, što ga čini nevjerojatno otpornim. Osim toga, vodootporan je, što vam omogućuje da ga uronite do 50 metara dubine, što vam daje fleksibilnost da ga koristite u raznim vodenim aktivnostima.

Čuvajte svoje fizičko i mentalno zdravlje
Apple Watch Series 9 GPS vrijedan je saveznik na putu boljeg razumijevanja zdravlja, kako mentalnog tako i fizičkog. Vaši podaci bit će zaštićeni i privatni, a vi ćete imati potpunu kontrolu nad time s kim ih želite dijeliti, bilo da se radi o stručnjacima, prijateljima ili obitelji.

Što se tiče brige o zdravlju srca, Apple Watch nudi mogućnost praćenja otkucaja srca putem aplikacije Heart Rate. Primit ćete obavijesti o otkucajima srca ako su znatno iznad ili ispod normalnih vrijednosti.

Mjerenje zasićenosti krvi kisikom ohrabrujuća je inovacija u Apple Watchu Series 9. Uz naprednu aplikaciju i senzor, možete mjeriti zasićenost kisikom kad god želite ili automatski tijekom dana, danju i noću.

Aplikacija Sleep ne samo da prati koliko sati spavate, već vam također daje informacije o vašim REM, bitnim i dubokim fazama sna, kao i koliko se puta budite tijekom noći.

Konačno, aplikacija Mindfulness omogućuje ekspresivno snimanje vašeg raspoloženja. Možete odabrati reprezentativne slike kako biste opisali svoje dnevne emocije i raspoloženje.

Najbolji saveznik u hitnim slučajevima
Apple Watch Series 9 ide dalje od konvencionalnog pametnog sata, jer je dizajniran za pružanje sigurnosti i pomoći u hitnim situacijama. Ako ste sudjelovali u ozbiljnoj prometnoj nesreći, Apple Watch Series 9 to može automatski otkriti.

Ako se to dogodi, sat će automatski nazvati hitnu službu, dati točnu lokaciju i obavijestiti prethodno definirane kontakte.

Dodatno, opremljen je funkcijom detekcije pada. Ako doživite iznenadni pad i nađete se u situaciji da se ne možete pomaknuti, sat će automatski pokrenuti poziv hitnoj službi za pružanje pomoći.

Ostvarite svoje fitness ciljeve
Otkriveno je da je Apple Watch Series 9 istinski izvor mogućnosti za obuku. Jednostavnim dodirom možete pokrenuti vrstu vježbe koju preferirate i prilagoditi prikaz podataka svojim potrebama, čineći svaki trening učinkovitijim i ugodnijim. Ovaj pametni sat napravljen je da izdrži sve što mu stavite, tako da se možete bezbrižno baciti na svoje rutine vježbanja. Apple Watch je suputnik koji vas nikada ne napušta, bez obzira koliko intenzivni bili vaši treninzi.

Bilo da želite raditi na nogama, ojačati tijelo ili se baviti istezanjem, ovaj sat je spreman na sve. Bez obzira volite li više trening snage, trening visokog intenziteta, pilates ili meditaciju, Apple Watch vam nudi širok izbor načina vježbanja, zajedno s vrijednim informacijama za optimizaciju vaših rezultata.

Upravljajte satom jednostavnim dodirom
Geste dodaju dodatnu razinu svestranosti Apple Watchu S9, omogućujući vam da u potpunosti iskoristite njegovu funkcionalnost. Jednostavno dvaput dodirnite palcem i kažiprstom i otključavate niz korisnih radnji, poput odgovaranja na pozive, pristupa obavijestima i upravljanja reprodukcijom glazbe. Ova značajka je posebno vrijedna kada su vam ruke pune, jer vam daje svijet mogućnosti bez potrebe da koristite ruke na konvencionalan način. Apple Watch tako postaje još praktičniji i učinkovitiji uređaj za vaš svakodnevni život.

4G mobilna veza da biste uvijek bili u kontaktu
Apple Watch postaje vaš stalni most do onoga što je stvarno važno u životu zahvaljujući 4G mobilnoj povezivosti. S ovim modelom s mobilnom vezom možete bez nošenja svog iPhonea obavljati razne zadatke.

Zamislite da primate poziv s vrha planine, odgovarate na poruku dok radite trbušnjake ili provjeravate obavijest dok uživate u opuštajućem danu u parku. U međuvremenu, vaš telefon ostaje kod kuće, bez brige i stresa. Uz Apple Watch, povezivost i praktičnost spajaju se kako bi pojednostavili vaš svakodnevni život i uvijek vas držali u kontaktu s onim što najviše cijenite.

Apple

Apple Watch 9 41mm Midnight Alu Case with Midnight Sport Loop

Smartwatch Apple
Šifra: 0903894
472,00 €
438,96 €
7% popust na plaćanje pouzećem i internet bankarstvom
U cijenu je uključen PDV.
Već od 39,33 € mjesečno
na 12 rata
Veličina zaslona
Veličina zaslona
1.69"
Baterija
Baterija
282 mAh
Tehničke specifikacije
Veličina zaslona1.69"
Baterija282 mAh
Operativni sistemwatchOS
Rezolucija ekrana430 x 352 pixels
Interna memorija64 GB
ChipsetApple S9
Tvorničko jamstvo12 mjeseci
Dostupno u trgovinama
Alo Alo - City Center One Split
Vukovarska 207, Split (City Centar One)
Alo Alo - Trogir
Obala Kralja Zvonimira 9, Trogir
Komentari i ocjene(0)
Odgovori na komentar
Vaš komentar i ocjena

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara.
Newsletter
Prijavi se na newsletter i primaj besplatne savjete i novosti iz svijeta mobitela i tehnologije.
Newsletter šaljemo jednom mjesečno, ni mi ne volimo spam.