Tele2 božićne promocije

Tele2 je ove godine pripremio posebne božićne promocije za nove i postojeće korisnike: 500 Razloga za bijeg s cirkusom i Spoji za blagdane i uštedi.

500 Razloga za bijeg s cirkusom

PBZ cardTele2 novim korisnicima velikodušno poklanja 500 kuna na bankovnoj kartici koju im poklanja na dar! Ova se promocija odnosi na korisnike koji se nalaze na drugim mrežama i imaju ugovornu obvezu te prelaze na Tele2.

Korisnici se pozivaju da dođu na Tele2 prodajno mjesto i oni će im pomoći da otkupe svoju ugovornu obvezu iznosom od 500 kuna na bankovnoj kartici koju će korisnici dobiti na dar. Iznos na poklon kartici može se iskoristiti za kupnju superpovoljnih mobitela, a može se podići i na bankomatu i počastiti društvo. Što god vas čini sretnim!

… i novi mobitel

S 500 kuna na poklon kartici novi mobitel je još povoljniji:

  • Samsung Galaxy J5 2016
  • Huawei Honor 8
  • Samsung Galaxy S7

Više o ponudi pogledajte ovdje ili posjetite naša Tele2 prodajna mjesta.

Spoji za blagdane i uštedi

Tele2 božićne promocijeOvo je superspojena blagdanska ponuda koja uključuje Tele2 pokućni internet i evoTV iz ponude Hrvatske pošte uz značajne uštede.

Tele2 pokućni internet

U ovoj posebnoj blagdanskoj ponudi uzmete Tele2 pokućni internet s 50 GB prometa. Surfate na najboljoj podatkovnoj mreži uz lude 4G brzine koje vam omogućavaju da bezbrižno surfate, gledate filmove, pregledavate slike i komentirate te čitate mailove. Sve to možete raditi svuda i u svako vrijeme bez imalo brige.
Cijena routera Huawei B315s za pokućni internet: 1 kn odmah + 10 kn mjesečno. Uz naknadu za tarifu i Opciju uređaj korisniku će se naplatiti i naknada za pristup mreži u iznosu od 10 kuna mjesečno.

evoTV

Odaberite tri evotv buketa po vlastitoj želji (osim HBO i Cinemax) i uživajte u najgledanijim i najpopularnijim programima. Bukete možete slagati, dodavati i oduzimati kada i kako želite bez naknade pozivom na 0800 07 07.

Ako se pak zaželite promjene, jednom mjesečno možete promijeniti sve svoje odabrane bukete bez ikakve naknade.
Buketi:
• Dokumentarci i vijesti
• Film i djeca
• Zabava i glazba
• Regija
• Sport
• HD
• HBO i Cinemax

Cijena evotv prijemnika iznosi 10 kn mjesečno.

Kad već spajate i štedite uštedite još više

Na sve to Tele2 nam je ponudio i još nešto… Ako na pokućni i evotv dodate još i glasovnu tarifu i mobitel, čeka vas još veća ušteda!
Tele2 Uštede
Također, iskombinirate li sve ove 3 usluge, na Tele2 prodajnim mjestima nude vam i pogodnost kupovine Alcatel Pixi 3 10-inčnog tableta za samo 99 kuna.

Blagdansku uštedu moguće je ostvariti i kombiniranjem samo Tele2 glasovne tarife** i mobitela s evotv uslugom.
U tom slučaju evotv s 3 buketa dobivate za 55 kn mjesečno, a na mobitel koji odaberete daju vam 100 kn popusta.
*Ponuda je dostupna na Tele2 prodajnim mjestima.
**Vrijedi samo u tarifi ČISTO TRISTO, RASPALI i EKIPNA (nositelj tarife).

Više o ponudi pogledajte ovdje ili posjetite naša Tele2 prodajna mjesta.

Tele2 božićne promocije 2016

Koja je bolja Tele2 ponuda?

Hvala što ste sudjelovali!