Pravne napomene

Podaci o prodajnom mjestu
Prodavatelj:
ALO ALO d.o.o.
Istarska 25
21000 Split

Upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Splitu rješenjem br. Tt-04/1861-5
OIB: 96498814907

Uvjeti korištenja i poslovanja

Uvjeti korištenja

Svako korištenje www.aloalo.hr podložno je niže navedenim uvjetima:

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.aloalo.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka ALO ALO d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu ALO ALO d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća i sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

ALO ALO d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. ALO ALO d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

ALO ALO d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

ALO ALO d.o.o. zadržava pravo promjena cijena pojedine usluge i proizvoda, bez prethodne najave.

Opći uvjeti poslovanja

Na našoj web stranici ponuđen je katalog proizvoda koje možete pronaći na našim prodajnim mjestima.
Kupovina preko naše stranice u smislu webshopa trenutno nije moguća.
Za sve informacije o proizvodima sa naše stranice možete saznati i putem maila ili telefona pozivom na kontakte naših prodajnih mjesta.

UVJETI JAMSTVA

Svi artikli u trgovini ALO ALO d.o.o. imaju najmanje jednogodišnje jamstvo, izuzev dodatne opreme kao što su: baterije, memorijske kartice i sl. koji imaju jamstvo 6 mjeseci. Većina artikala, u ovisnosti od proizvođača i/ili dobavljača (ako su proizvodi inozemnog podrijetla) ima jamstvo duže od jedne godine. Jamstveni list sastavni je dio isporuke uz naručeni proizvod kupcu. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za cijelo vrijeme trajanja jamstvenog perioda. Račun i jamstveni list jedini su dokumenti kojima kupac može ostvariti svoja prava. Troškove dostave do prodavatelja u slučaju reklamacije snosi kupac, ukoliko se reklamacija pokaže opravdanom ALO ALO d.o.o. se obvezuje besplatno isporučiti popravljeni/zamjenjeni proizvod. Ukoliko se reklamacija ne pokaže opravdanom kupcu će se naplatiti trošak pregleda i povrata artikla na njegovu adresu.

Izjava o povjerljivosti

Izjava o povjerljivosti je sastavni dio ovih Općih uvjeta poslovanja i može se pročitati ovdje: Izjava o povjerljivosti